"Sedan jag började behandla mig med dropparna mot mina klimakteriebesvär så är jag nu en ny människa. Jag är balanserad i mitt humör, känner harmoni och kan äntligen sova på nätterna. Mitt varmaste tack för din fina hjälp!"


"Min man har nu tagit din Tall Essens i ca 10 dgr och har inte behövt ta en enda tablett eller nässpray för sin pollen/gräs mm allergi! Han är så nöjd och helt förundrad över att detta verkligen hjälper!"


"Jag upplever en helt ny energikick sen jag började med dina blomsterdroppar Rönn, Ringblomma och Lavendel. Det här är utan tvekan MIN utvalda blandning som kickar igång livskraften i mig!"


"Wow!!! Dina Gudinneflaskor är inte bara en fröjd för ögat! Jag älskar dom!!! Efter att ha provat alla åtta så vet jag att här snackar vi kraftfulla energier!"


"Tack för att jag får sova igen! Blomdropparna Rofylld sömn fungerar jättebra för mig och det är en lättnad att slippa ta sömntabletter i fortsättningen!"


"Tack vare dina droppar så klarar min hund nu av både åska och raketsmällare vilket är helt fantastiskt då han tidigare lidit svårt av sin skotträdsla."


"När livet kändes som allra värst då hittade jag till din hemsida. Det är jag mycket glad över, för dina helande droppar har hjälpt upp mig på fötter igen. Tack Månstråle för all tid du har lagt ner på mig, att du orkat läsa om allt mitt jobbiga. Och tack för dina uppmuntrande ord. Du har skänkt mig ny livsglädje, inte bara genom dropparna utan även för den person du är. För du har verkligen brytt dig, och det är långt ifrån alla som gör det när man mår dåligt. Kram"


"Vill börja med att tacka för era underbara droppar. Är länge sedan jag mådde så bra som nu. Klimakteriet blir nu lättare att leva igenom. Vill därför beställa en till av dessa droppar så jag kan fortsätta hålla mina besvär under kontroll."


"Jag har blivit en mycket gladare människa sedan jag började behandla mig med Solar plexusdropparna. Tycker att jag känner mig starkare och har fått en helt ny livsglädje. Det känns bara positivt. Så jag vill gärna fortsätta behandla detta chakra."


"Räddningsdropparna fungerar helt makalöst på vår oroliga Border Collie. Dropparna bryter hans toppar av oro vilket har medfört att vi fått en betydligt lugnare hund. Sen är det ju bara positivt att även matte och husse kan använda samma medicin som vår hund : )"


"För ett tag sedan tog jag och min sambo hjälp av dig med blomsterdroppar. Vad som än har orsakat det så vill jag bara skriva en rad och meddela att vi nu har tagit oss över de högsta trösklarna, vi mår bra och är kärare än någonsin! Mycket har lossnat för min sambo det sista halvåret och om det var dina goda råd, dina droppar eller annat det vet vi ju inte men... tron förflyttar berg, och vi tackar för ditt engagemang och din hjälp!!! Vi är nu medicinfria båda två, vilket är en enorm lättnad, att slippa psykofarmaka osv.... säga vad man vill men... min sambo var alldeles övertygad om att dina droppar kapade hans största aggressionstoppar och jag kan inget annat göra än att hålla med, oavsett om det bara hade varit vatten i flaskorna så trodde han så starkt på det att det uträttade mirakel. Och dina alltid så glada och trevliga svar gjorde inte saken sämre ; ) Kramar från två hängivna "Holly"-fans."


"Min siames tjej har blivit så mycket gladare och lugnare sen jag började ge henne dina Tillitsdroppar. Det har inte varit några problem alls att få i henne dom. Hon älskar att slicka i sig dropparna."


"Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig av blomsterdropparna, men förändringarna har varit fantastiska. Jag har blivit av med mitt sockerberoende efter 11 år, jag sover inte längre bort min lediga tid, jag sover mycket bättre, börjat känna harmoni inombords istället för ångest. Det är så jag kan knappt fatta det. Och det bästa av allt, jag börjar känna mig psykiskt frisk. Det är ett nytt liv som börjat. Det känns helt fantastiskt! Det är svårt att beskriva i ord allt som hänt och allt som påbörjats. Tack för all hjälp!"


"Jag måste få tacka dig Månstråle för din underbara hjälp. Nu fungerar jag igen och det är tack vare de blomsterdroppar du hjälpte mig att välja ut. Tack också för ditt vänliga bemötande och för snabb leverans av behandlingsflaskorna."